چای سبز خون را رقیق و از ه شدن خون جلوگیری می کند. با مصرف گوشت و روغنهای غیراشباع گیاهی مثل روغن ذرت و سویا ترکیباتی در بدن ایجاد می شود که منجر به ایجاد پلاکهای خونی می شود، در حالی که با مصرف چای سبز می توان از ایجاد ه های خونی جلوگیری کرد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دلنوشته هایئ ازسر بیتابی آرایش عروس فروشگاه خرید تره کارآفرینی گروه کنکور پيشگامان برتر * .¸¸.•آرامش•.¸¸. * ترجمه ارزان معرفی نرم افزار ویکلیپس فروشگاه لوازم جانبی موبایل برای روزهایی که رفته ام…